Ce a pățit Dinu Maxer în vacanță! Asemenea ghinion, mai rar!

Laboratorul a dat rateu, iar acest lucru ar fi putut să-i coste pe cei doi soți vacanța!

Foto: Dinu Maxer

Star să fii, ghinion să ai! Cam asta ar fi, pe scurt, povestea lui Dinu Maxer, cunoscut odinioară pentru succesul fabulos avut pe scena muzicală românească. Între timp, Maxer s-a mai liniștit din punct de vedere muzical, bașca și-a făcut și o familie. Și ca oricare altă familie care se respectă, și familia lui Dinu Maxer se mai duce, măcar din când în când, în vacanță.

Vacanța lui Dinu Maxer, presărată cu ghinioane

După o pandemie lungă care i-a ținut închiși în casă, Dinu Maxer, soția și copiii acestora și-au făcut curaj să se aventureze într-o vacanță în afara țării. Astfel, aceștia au ales un sejur în Antalya, locație mult-iubită de românii de pretutindeni.

Însă cum socotelile nu se potrivesc de fiecare dată, Maxer și familia s-au trezit încurcarți de greșeala unui laborator. Atât de încurcați încât, la un moment dat, au luat în calcul inclusiv anularea vacanței mult așteptate.

Cu câteva ore înainte de zbor, informează Click.ro, artistul a primit un apel de la DPS care îl anunța că soția sa ar fi fost depistată cu Covid-19, astfel că va fi nevoită să stea în carantină. Laboratorul respectiv, unde femeia făcuse testul, îi dăduse, cu o zi înainte, un test pozitiv.

Situația s-a rezolvat, însă le-a creat stres celor doi

„Eu am făcut testul Covid și de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid! Noroc că s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, soția lui Dinu, la Antena Stars.

Ulterior, familia s-a mai confruntat cu un ghinion. Deea a fost nevoită să completeze pe loc formularul cerut de Turcia, fiind pe punctul de a pierde avionul din această cauză.

Totul s-a terminat, însă… cu bine!

Citește și: Ana Morodan, de la Contesă la Cruella