L-a renegat pe Dumnezeu după ce a murit Denisa! „Dacă exista, nu o lua atât de devreme”

„Mi-am pus baza în doctori”

Denisa - foto: preluare Realitatea.net

Imediat după moartea cântăreței de manele, Denisa, artistul de muzică de petrecere, Cristian Rizescu, s-a dezis de credință, de biserică și de Dumnezeu. Mai nou, acesta se consideră ateu.

Moartea cântăreței de manele, Denisa, l-a îndepărtat pe Cristian Rizescu de cele sfinte

Cu toate că, înainte de moartea Denisei, Cristian Rizescu se considera un om religios, imediat după tragedie, cântărețul nu a mai putut privi biserica, însă nici pe Dumnezeu cu aceiași ochi. „Sunt ateu convins! Merg să iau lumină, dar nu sunt cu ”Doamne ajută” și chestii de genul ăsta. Și am vrut să cred mai adânc, când s-a întâmplat cu Denisa, colega mea. Am zis dacă acum se întâmplă să fie bine, mă duc la biserică și-mi cer iertare că sunt zăpăcit”, a spus acesta, potrivit WowBiz.

Am zis că dacă există Dumnezeu, nu o ia pe Denisa, că nu are de ce. La vârsta ei, nu a greșit cu nimic… iei niște pușcăriași. Mă gândeam: dacă există cu adevărat, se face bine cumva Denisa. Dacă s-a întâmplat și cu Denisa, mai rău a fost, înseamnă că nu e nici o șmecherie.

Cristian Rizescu, la ETNO TV

Cristian Rizescu crede în știință

Cristian Rizescu a mai spus că a avut, de asemenea, încercări grele în viață, iar prima ar fi fost în 2004, când sora mea mai mică a acestuia fost diagnosticată cu cancer osos. „Ne-am dus la spitalul de la Foișor și i-a făcut biopsie și i-a zis: luați-o acasă și cumpărați ce trebuie pentru înmormântare. Atunci a fost o lovitură mare, dar am cunoscut niște doctori pe la cântările mele. Am ajuns la un medic bun și s-a făcut o comisie.. .Au spus că vor încerca să facă ceva, dar că nu garantează. I-a amputat piciorul stâng din șold… avea doi copii, unul de 8 ani și altul de 4… Și trăiește și în ziua de azi… Și atunci eram tot ateu, mi-am pus baza în doctori. Tot știința, am zis eu… Dar o fi fost și Dumnezeu un pic”, a mai spus Cristian Rizescu.

Citește și: Ce a pățit Dinu Maxer în vacanță! Asemenea ghinion, mai rar!