O frizeriță primește bacșiș consistent pentru felul ei original de a tunde

Kara Vera este celebră pentru că poartă lenjerie intimă și stă în poala clienților în timp ce îi tunde.

O frizeriță a dezvăluit că primește bacșișuri uriașe datorită stilului ei unic de a-și tunde clienții. Kara Vera, care conduce KarasFades, are clienți fideli care apreciază tunsorile executate de ea, care au făcut-o să devină celebră pe rețelele de socializare, potrivit ziare.com.

Tânăra în vârstă de 26 de ani, din Chico, California, s-a mutat recent în Las Vegas, unde și-a extins serviciile. Kara Vera este celebră pentru că poartă lenjerie intimă și stă în poala clienților în timp ce îi tunde.

Prețurile practicate încep de la aproape 100 de dolari pentru o tunsoare simplă sau o tunsoare a bărbii. Femeia spune că nu s-a așteptat niciodată ca cei pe care îi tunde să fie atât de generoși și să ofere bacșișuri atât de mari. „Cea mai mare sumă pe care am primit-o vreodată a fost 2.000 de dolari. Mă simt foarte bine. Înainte, cel mai mare bacșiș pe care l-am primit vreodată ca frizer obișnuit a fost de 100 de dolari”, a povestit ea. Kara Vera a dezvăluit și cum i-a venit ideea: „Mi-am dat seama că aș putea face bani din asta când m-am așezat pe prietenul meu pentru un videoclip TikTok, care a explodat și toată lumea în comentarii a întrebat despre serviciile mele. Am decis să tund în lenjerie intimă, stând în poalele clienților. Toată lumea a fost super respectuoasă cu mine. Oamenii vin pentru experiență și se bucură cu adevărat de ea”, a povestit ea.

Focuri de armă trase la frontiera de la Sighetu Marmației