Viviana Sposub, „vorbește lumea” de testul online

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate”

Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea, o va înlocui pe Lora în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, după ce aceasta a părăsit show-ul din cauza proiectelor personale, care implică și o sarcină, după cum a deconspirat-o chiar Cove. „Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate”, spunea Cove, după anunțul Lorei că pleacă formatul protevist.

Și ca totul să fie și mai incitant și să dea de gândit că se întâmplă ceva la această emisiune, după plecarea Adelei Popescu, ce urmează să devină a treia oară mamă, dar și a Lorei, tot din motive de „maternitate”, Viviana le-a arătat fanilor de cine este susținută, relatează Viva.

Chiar înaintea intrării în direct, Viviana s-a filmat alături de iubitul său, George (fostul soț al Andreei Bălan), cu un test de sarcină în mână, spunând că are emoții mari. Acum nu știm pentru care test sunt emoțiile mai mari, pentru cel de sarcină ori pentru cel din momentul revenirii pe sticlă, mai ales că cei doi încă nu au precizat și rezultatul, însă „insta-story”-ul Vivianei a fost însoțit de mesajul, destul de sugestiv: „emoțiile de azi dimineață”.

Captură Insta-story „testul de sacină”

Andreea, discretă și rezervată cu declarațiile despre fostul soț

De altfel, Andreea Bălan este foarte atentă cu declarațiile publice pe care le face, din dorința de a-și proteja cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Într-un podcast  prezentat de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a mărturisit că și-a iertat fostul soț, pe George Burcea, cu care se află în procesul de divorț, și consideră că este nevoie de diplomație și discreție, în orice problemă de cuplu cu care s-a confruntat, tocmai pentru că la mijloc se află copii.

„Credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea”, declara Andreea în urmă cu ceva vreme.

Mai mult, aceasta evită să dea curs oricăror discuții ce îl au în prim plan pe fostul soț, o dovadă de maturitate, am putea spune.

Citește și: Lora, deconspirată de Cove la „Vorbește lumea”