Andreea Bălan (pagina personală Facebook)

Andreea Bălan, jumătatea blondă a trupei Andre, cea care făcea furori la finalul anilor 90, pare că și-a găsit liniștea sufletească după separarea de tatăl fiicelor sale. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, iar pentru a sărbători primul an de relație, cei doi au plecat într-o vacanță exotică, relatează WOWBiz.  

Fără poze comune pe conturile de socializare

Uneori iubirea pare că nu este la cote maxime dacă nu sunt postate poze comune pe conturile de socializare, mai ales în cazul persoanelor publice, însă cei doi au ales să fie mai altfel. Adică să nu facă acest lucru, ci doar să își comenteze la postările făcute de fiecare în parte. E drept, că e mai ușor așa, decât să ștergi zeci sau poate sute de poze când relația începe să „scârțâie”.

Andreea Bălan este mai rezervată în a face declarații cu privire la relația sa, dar la un post de televiziune a mărturisit că vrea să fie discretă, de data aceasta. „Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a declarat Andreea Bălan în privința vacanței exotice petrecute alături de Tiberiu.

Andreea vrea să își protejeze fiicele

De altfel, artista este foarte atentă cu declarațiile publice pe care le face, din dorința de a-și proteja cele două fetițe. Într-un podcast  prezentat de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a mărturisit că și-a iertat fostul soț, pe George Burcea, cu care se află în procesul de divorț, li consideră că este nevoie de diplomație și discreție, în orice problemă de cuplu cu care s-a confruntat, tocmai pentru că la mijloc se află copii.

„Credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella (n.r. fiica cea mare) cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți patru. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan.

Citește și: Antonia, cu burtica de gravidă la vedere