Antonia, cu burtica de gravidă la vedere

Doar cât să mai atragă atenția asupra ei

Antonia a reușit, încă o dată, să își surprindă urmăritorii de pe rețele de socializare, după ce a publicat câteva poze ce stârneau imaginația acestora, dar aducea cu sine și întrebarea dacă este însărcinată cu al patrulea copil?

Asta după ce Antonia a postat o poză de pe vremea când era însărcinată cu unul dintre băieții al cuplului pe care îl formează cu Alex Velea, dar și o poză cu fetița sa, din relația anterioară, informează Spy News.

De altfel, la aruncarea unei priviri mai profunde pe conturile de Instagram sau Facebook ale artistei se poate observa cu ușurință cât de expusă este Antonia, dar mai ales abdomenul plat ce nu i-ar trăda o potențială sarcină.
  

Antonia și Alex Velea vor să se căsătorească

Antonia și Alex Velea iau în calcul varianta de a fi din nou părinți, mai ales că se descurcă amândoi de minune în creșterea și educația celor mici. De altfel, cei doi au planuri mari, iar în curând vor să facă nunta.

Până acum aceștia nu au reușit să facă acest pas important deoarece Antonia era căsătorită legal cu fostul ei partener de viață, dar după un proces lung de divorț au reușit într-un final să se separe definitiv abia anul trecut.

Tot de atunci, cei doi băieți ai săi cu Alex au primit numele de familie Velea, asta deoarece legislația italiană cerea ca numele copiilor să fie cel al fostului soț, o situație ciudată pentru societatea româneacă

Nunta, după pandemie

Pandemia a dat peste cap organizarea multor nunți, mai cu „ștaif” sau chiar și cele obișnuite, căci fiecare cuplu își dorea „nunta de vis”, cu zeci, dacă nu, chiar sute de invitați.

În emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, Alex Velea a mărturisit că vrea să se căsătorească cu Antonia, iar nunta să fie una mare, însă va mai aștepta până când pandemia va permite acest lucru.

Citește și: Cel mai mare defect al Andreei Mantea, dezvăluit!