Cel mai mare defect al Andreei Mantea, dezvăluit!

Conform propriilor mărturisiri, Andreea Mantea și-ar fi pierdut mulți prieteni din cauza acestui „defect”

Andreea Mantea / Foto: Preluare Playtech.ro

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea are un mare-mare defect. Dezvăluirea a fost făcută chiar de aceasta, într-un interviu pe care aceasta l-a acordat revistei Taisfasuri. Potrivit vedetei, din cauza marelui său defect ar fi reușit, de-a lungul timpului, să-și îndepărteze mulți dintre așa-zișii prieteni.

Andreea Mantea nu știe să mintă!

Conform propriillor dezvăluiri, Mantea nu ar ști să mintă, sau mai degrabă, nu ar dori să facă acest lucru – și are inclusiv un motiv: „Din punctul meu de vedere, cea mai de preţ calitate a mea este că nu mint niciodată. Dar în acelaşi timp poate fi şi un mare defect. Din cauza asta am pierdut foarte mulţi prieteni, alţii s-au îndepărtat de mine, dar nu vreau să mint, pentru că mi-e frică să nu fiu prinsă cu minciuna, adevărul ieşind întotdeauna la iveală. Am văzut persoane în această ipostază, şi nu a fost deloc plăcută”, a spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

Astfel, decât să fie prinsă cu minciuna, mai bine nu minte deloc! O atitudine extrem de matură!

Un om prea sensibil pentru planeta asta

Mai mult, aceasta nu ar sta prea bine nici atunci când vine vorba despre sensibilitate excesivă. „Sunt un om foarte sensibil, dar depinde de situaţie, pentru că ce cred eu că este o calitate, la un moment dat, poate fi un defect. Mă sensibilizează absolut orice, de la un căţel care tremură de frig pe stradă la oameni care suferă şi îşi ascund suferinţa, dar li se citeşte în ochi. E greu, dar încerc să ascund cât de cât asta”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și: România are un nou „Zeus”. Secretul lui Dani Oțil