Ruby, de la „stinge lumina” la succesul de astăzi

„Muncesc mult și pun foarte mult suflet în ceea ce fac”

Ruby, cunoscută pentru hitul „Stinge lumina”, din urmă cu aproape 10 ani, a muncit foarte mult pentru a-și transforma visul în realitate. Prezentă la un eveniment privat, mai exact la petrecerea de divorț a impresarului FIFA, Anamaria Prodan, Ruby a acordat un scurt interviu celor de la Antena Stars, ce lua „pulsul” petrecerii din Dubai.

„Muncesc mult și pun foarte mult suflet în ceea ce fac. Lucrez la foarte multe proiecte, multe materiale video și lucrez foarte mult la mine, încerc să mă dezvolt cât mai mult. Mi-am dorit sa ajung aici, să am succes, am făcut asta de când eram mică. Toată copilăria mea m-am vizualizat ca fiind cântăreață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că visele mele au căpătat culoare și s-au îndeplinit”, a mărturisit bruneta.

Totodată, aceasta a afirmat că se simte împlinită, mai ales pentru că are în jurul său oamenii pe care s-a putut baza de-a lungul carierei sale. „Acum sunt înconjurată de foarte mulți oameni de la care am lucruri de învățat. Trăiesc și muncesc făcând ceea ce iubesc cel mai mult, muzica. Pot să spun ca sunt cu adevărat împlinită”, a mai declarat Ruby pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Dacă pandemia a însemnat pentru foarte multă lume retragerea din lumina reflectoarelor, cu momente în care fiecare a stat și și-a cântărit viața cu o „măsură” nouă, adaptată noilor vremuri, pentru  o parte dintre artiști pauza aceasta forțată a fost doar una de fațadă, căci și-au pus creativitatea la treabă.

,,Petrec foarte mult timp în studiouri. Sunt mereu în căutare de idei noi, de o nouă imagine cu care să mă asociez. Am stat trei săptămâni în Republica Dominicană, unde am filmat 5 videoclipuri și urmează să mai filmăm”, a mai spus artista.

Ruby și-a dorit mereu să ajungă pe scenă, iar în clasa a 9-a aceasta s-a mutat în București, unde a urmat cursurile Liceului de Muzică „Dinu Lipatti”, clasa de actorie. „De acolo și dragostea mea pentru teatru, acolo te-am descoperit pe tine (n.r. Marius Manole) în spectacole, în Dragoste de câine. Visul meu a fost să joc la Teatrul Odeon, acolo unde joacă actorul meu preferat, Marius Stănescu. Măcar să fi trecut cu o tavă pe scenă”, declara în urmă cu câteva luni într-o emisiune prezentată de Marius Manole.

Citește și: Anamaria Prodan lasă totul în urmă și sărbătorește divorțul