Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală în privința fiicei sale

„Niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile”

Adelina Pestrițu a decis, împreună cu soțul său, să nu își mai expună fiica pe social media, motivând că este prematur să fie vizibilă pe rețelele de socializare. De altfel, copila, tocmai prin prisma celebrității părinților săi, a fost prezentă în postările acestora, încă imediat după naștere, în august 2018.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru revista VIVA.

Și chiar dacă nu mai publică poze cu micuța, asta nu înseamnă că au pus-o pe fiica lor în „off-line”, Adelina postând parte dintre activitățile pe care Zenaida Maria le are, în această perioadă.

Adelina, mai pregătită pentru al doilea copil

Se știe că bebelușii/copiii nu vin cu „manual de utilizare”, astfel că de multe ori mămicile sau viitoarele mămici au nevoie de sfaturi pentru creșterea acestora. Pe unele le iau din cărțile de parenting, pe altele din familie sau pur și simplu, merg pe „intuiția de mamă”, mai ales când volumul de informații este foarte crescut față de un cincinal sau o decadă în urmă.

De altfel, chiar și Adelina a afirmat că în cei trei ani de când este mamă a învățat, împreună cu soțul său, multe lucruri, „chiar și din micile greșeli care ne-au scăpat”, subliniind că la al doilea poate se vor simți mai siguri pe forțele lor, „având deja experiență, și o să privim lucrurile diferit”.

Mai mult, că își dorește să o crească pe Zenaida Maria, într-un mediu echilibrat, în special unul psihic, dând exemplu multor părinți care păreau împliniți din punct de vedere financiar, dar care erau foarte nefericiți sau lipsiți de visuri. „Îmi doresc să reușesc să o fac să înțeleagă că sănătatea ei psihică și emoțională trebuie să fie primordială pe lista ei de dorințe”, a mai spus Adelina Pestrișu pentru sursa sus menționată.

Citește și: Gina Pistol o ferește pe Josephine de blitzuri