Gina Pistol o ferește pe Josephine de blitzuri

Consideră că este prea devreme să o „expună” publicului

Gina Pistol a devenit mamă la numai o zi după „ziua mamei”. Deși este obișnuită cu camerele foto, fiind imagine pentru multe produse, Gina a decis că nu este cazul ca fiica sa să fie o figură publică atât de devreme. Motiv pentru care o ferește cât se poate de mult de blitzuri. Chiar dacă au fost voci care au acuzat-o că va „vinde” imaginea micuței pe banii mulți.

De altfel, pe contul de Instagram au mai scăpat poze cu Josephine, dar doar din spate, ori semi-profil, cât să nu i se vadă fața. O poză, emoționantă a fost publicată recent.

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea! Sfârșit de vară, 2021. Eu și fiica. Vedere de la mare”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii.

Fotografia a strâns imediat multe reacții ale intrenauților, iar printre comentariile care au venit imediat s-au numărat și cele ale Roxanei Vancea, Jo sau Majda Aboulmosha.

Recent, prezentatoarea TV, care și-a anunțat revenirea în televiziune, a spus care este motivul pentru care nu dorește să arate chipul fiicei sale pe internet. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina, abandonată de mamă

Viața Ginei Pistol nu a fost mereu una minunată. Aceasta a fost abandonată de mamă, după divorțul părințiilor, fiind crescută de bunica paternă, ce i-a ținut loc de mamă.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic”, a declarat bunica Ginei, citată de WOWbiz.

Citește și: Familia Smiley și-a botezat „bebelina” Josephine