Oana Zăvoranu (preluare Antena 1)

Oana Zăvoranu pare că și-a făcut un plan de „tocat” influencerii din România. După ce a amenințat-o cu bătaia pe Adela Popescu, care promovează diverse produse pe conturile sale de socializare, de data aceasta Zăvoranca a trecut la un alt cuplu celebru, Gina Pistol și Smiley, pe care îi desconsideră pentru modul în care în monetizează influența. Potrivit Cancan, Zăvoranu o acuză pe Gina că se „mocăngește” pentru orice produs pe care îl promovează.

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana dă și pronosticuri cu privire la prima apariție publică a fetiței Josephine

Cum vedetele „se vând” scump, iar pozele cu copii lor sunt făcute în așa fel cât să vrei să le vezi, iar revistele de monden să le cumpere pe bani grei, Oana Zăvoranu a găsit și o explicație cu privire la prima apariției publică a fetiței Josephine. „Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a explicat Oana, potrivit sursei menționate.

Să fie oare invidie sau doar răutate din partea Oanei, ori nimeni nu prea vrea să își asocieze produsul cu imaginea fostei soții a lui Pepe?

Citește și: Oana Zăvoranu îl „taie în carne vie” pe Pepe