Anca Badiu, fostă componentă Class, a trecut prin momente greu de imaginat

„După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel”, a mărturisit artista

Foto: captură

Pe timpuri una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, fosta componentă a trupei Class, Anca Badiu, trece prin momente greu de imaginat la 42 ani.

Viața nu mai e ce era, pentru Anca Badiu

Dacă în urmă cu ani și ani, Anca Badiu umplea săli de concerte, alături de colegii săi din Class, viața n-a fost prea blândă cu aceasta, în ultima perioadă. Mai exact, artista a suferit de obezitate și depresie, cele două fiind, de cele mai multe ori, strâns legate.

Ba mai mult, Anca Badiu s-a confruntat, de asemenea, inclusiv cu moartea fratelui său, ceea ce i-a adâncit și mai mult depresia.

„După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit. Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii‘, a mărturisit Anca Badiu, pentru Fanatik, conform Cancan.ro.

În aceeași perioadă, artista a primit inclusiv un diagnostic greșit din partea medicilor, fapt care, așa cum probabil vă așteptați, nu a ajutat-o să treacă peste depresia care nu-i mai dădea pace. În prezent, Anca recomandă oricui se confruntă cu astfel de probleme emoționale să apeleze la ajutor specializat, până nu e prea târziu.

În momentul de față, aceasta nu mai face muzică, ca pe timpuri., însă deține câteva apartamente pe care le închiriază, din chirii obținând veniturile necesare traiului de zi cu zi.

Citește și: Stela Popescu, uitată de Alexandru Arșinel?