Adela Popescu și cei trei copii ai săi

Poza cu trio-ul familiei de artiști

Adela Popescu face senzație pe rețelele de socializare, unde a postat o poză cu cei trei copiii ai săi. Chiar dacă mezinul este încă „la purtător”, aceasta fiind la numai câteva zile de momentul „magic”, are puterea să facă glume pe seama celor de la Instagram, care nu au inventat încă emoticon-ul cu trei copiii, pe care ea ar fi putut să îl folosească la descrierea pozei: „Cu toți trei băieții[…] Nu există emoticon cu trei băieți. Pesemne că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor că mai sunt și astfel de variante pe lume”, a scris fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela, pregătită de naștere, plină de emoții

Adela Popescu a ținut să împărtășească și cu cei care o urmăresc câteva gânduri pe care i le transmite viitorului membru al familiei, alături de o fotografie în care își ținea mâna pe burtica de gravidă: „Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea! Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, a mai scris actrița pe contul ei de Instagram.

Actrița, amenințată de Oana Zăvoranu

Și cum nu se poate să ai doar parte de bine, Adela Popescu a fost amenințată de fosta colegă de filmare de la „Numai iubirea”, Oana Zăvoranu, cea care spune despre familia Adelei că este una de „mocangeală”.

„Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei.”, a transmis Oana Zăvoranu, potrivit PlayTech.

Nu știm dacă amenințarea a fost o glumă în stilul caracteristic al Zăvorancei, dar parcă nici prea bine nu pică o astfel de situație.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, ultima vacanță „în patru”