Laurette dezvăluie relația cu Ion Țiriac

În viața personală, Laurette este dedicată, „trup și suflet” fotbalistului Magaya Gueye, alături de care are planuri mari de viitor.

Mulatra Laurette și omul de afaceri Ion Țiriac s-au afișat de denumărate ori împreună, dar doar pentru că sunt foarte buni prieteni, după cum spune artista, potrivit Viva. Iar precizarea a fost făcută pentru a îndepărta orice urmă de suspiciune că ar fi ceva mai mult între ei.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a mărturisit Laurette, pentru Ciao, citată de Viva.

Laurette, îndrăgostită „până peste cap”

În viața personală, Laurette este dedicată, „trup și suflet” fotbalistului Magaya Gueye, alături de care are planuri maride viitor.

„Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București”, a adăugat mulatra, făcând referire la acuzațiile legate de consumul de substanțe ilegale.

Viață de poveste, dar una de groază

Laurette nu a avut o viață tocmai roz, fiind „încercată” în urmă cu mai mulți ani, când a trebuit să trăiască pentru câteva zile, într-o mașină, alături de fetița sa de numai câțiva ani, la acea vreme. Dar a reușit să se replieze și să o ia de la capăt.

„Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?’ Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela”, a mai povestit Laurette.

Citește și: Laurette, bătută crunt într-o cameră de hotel din Capitală