Familia lui Dani Mocanu
Familia lui Dani Mocanu. sursa foto: cancan.ro

Dani Mocanu, dezvăluiri în premieră despre familia sa! Manelistul s-a aflat în atenția fanilor prin scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. El a fost discret cu viaţa de familie. Cântăreţul a sărbătorit aniversarea mamei sale şi a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu aceasta.

Dani Mocanu este discret când este vorba de familie și viața lui personală.

„Te iubim mama și să te țină Dumnezeu sănătoasă încă 1000 de ani 🌹”

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, care a împlinit 50 de ani, Dani Mocanu i-a făcut o petrecere surpriză. Cântărețul a cumpărat 50 de baloane, i-a comandat un tort şi i-a oferit un buchet imens de flori.

Artistul a publicat mai multe imagini cu mama sa şi cu ceilalţi membrii ai familiei sale.

Manelistul i-a făcut o urare emoționantă mamei sale.

„Azi mămica mea a împlinit 50 de ani ❤️ Te iubim mama și să te țină Dumnezeu sănătoasă încă 1000 de ani 🌹”, a scris cântăreţul pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu are o avere colosală pe care a strâns-o din muzică şi din alte afaceri.

Manelistul are mai multe mașini de lux marca BMW și Porsche care valorează zeci de mii de euro. El mai are și o casă imensă în județul Argeș.

Dani Mocanu și-a șocat recent fanii, când le-a spus că se gândește să se retragă din muzică. Manelistul a dezvăluit că a făcut suficienți bani și că se gândește să ia calea spre Dumnezeu. El a început să citească Biblia.

„Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-L urmeze pe Dumnezeu.

Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la El! Ăsta a fost planul Lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-L pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră!”, spunea Dani Mocanu.

Artistul a fost vizat de un dosar penal întocmit de polițiști, după ce a apărut într-un videoclip cu un leu. Animalele sălbatice sunt interzise la deținere în România. Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind judecat pentru un alt clip în care procurorii au considerat că incită la ură împotriva femeilor. El a fost și arestat o perioadă, sub acuzația că ar fi condus o rețea de prostituate de lux pentru piața din Marea Britanie.

Citește și: Daniela Gyorfi, dezvăluire șoc! Cum reușește să arate mereu tânără