Laurette, bătută crunt într-o cameră de hotel din Capitală

„Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”

Laurette, iubita atacantului dinamovist  Magaye Gueye, a fost bătută crunt în camera unui hotel din Capitală. Artista a relatat, la Antena Stars, cum a fost agresată de cel care își dorea foarte mult să o cunoască pe „iubita fotbalistului”.  

„Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: „de ce crezi ca ai venit aici?”

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a parut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. A început să mă lovească, m-a tras de par, m-a dus în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet.

Am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre usa, să pot să întorc cheia. Era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gura, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora”, a relatat Laurette.

Presa de cancan a speculat faptul că motivul agresiunii reciproce, așa cum au precizat cei de la poliție, ar fi pornit de la niște neînțelegeri legate de bani.

În uma acestor informații,  Laurette s-a arătat mâhnită de reacțiile pe care le-a primit din partea opiniei publice, iar într-o postare făcută pe Instagram a încercat să „facă lumină” în acest caz.  Mai mult decât atât, aceasta a precizat că regretă că deși ea este victima, este „supusă oprobiului publicului”.

Laurette, victima judecată de opinia publică

De altfel, până la momentul soluționării acest caz, de către organele competente, mulatra nu va mai face nicio declarație publică pe această temă.

„In legătura cu agresiunea a cărei victima am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală”, a scris Laurette, pe Instagram.

Totodată, aceasta este convinsă că adevarul va ieși la iveală. „Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat.

Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret că, într-o cauză în care sunt victima, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a conchis starleta.

Citește și: Bianca Drăgușanu: Adevăratul motiv care a dus la violență