Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu / Foto: Facebook

Bianca Drăgușanu a decis să rupă răcerea și a dezvăluit amănunte despre scenele de violență pe care le-a trăit. Bianca a făcut câteva dezvăluiri șocante în emisiunea Andreei Mantea, vorbind despre momentele dificile prin care a trecut în relația cu partenerul de viață,  Alex Bodi.

După cum era de așteptat, speculațiile s-au dovedit reale, iar imaginile surprinse de presă dovedesc ceea ce era de așteptat: Bianca a fost agresată de Alex Bodi în repetate rânduri, dar a încercat să nu facă publice motivele. Au trecut câteva luni bune și, după numeroase tăceri și  dezmințiri, vedeta a recunoscut pentru prima dată faptul că a fost agresată.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! Blondina a vorbit despre episoadele de violență la care a fost supusă de Alex Bodi

Bianca a recunoscut în fața camerelor de filmat faptul că a fost bătută și i-a dat detalii șocante Andreei Mantea. Vedeta a vorbit și despre cât de afectată a fost fiica ei, Sofia, de situația în care a fost pusă, din nefericire, nu numai o dată.

Violență ascunsă prin machiaj

Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum.

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da!

Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea…

Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…

De asemenea, Bianca Drăgușanu ar fi evitat să renunțe la relația pe care o avea cu Alex Bodi deoarece bărbatul ar fi deținut câteva înregistrări video din intimitatea lor.

Citește și: Prințesa ar putea rămâne fără castel, după ce prințul a dat bir cu fugiții

#News

Foto