Prințesa ar putea rămâne fără castel, după ce prințul a dat bir cu fugiții

Prințesa Lia ar putea fi evacuată din vila luxoasă din Sectorul 2

Necazurile se țin lanț de autoproclamata familie princiară a României. În timp ce soțul acesteia, Prințul Paul al României are statut parafat de fugar, Prințesa Lia se confruntă, la rândul ei, cu o serie de probleme.

Potrivit informațiilor, aceasta s-ar afla pe punctul de a fi evacuată din vila luxoasă pe care o deține în centrul Capitalei. Motivul pentru care acest lucru ar putea să se întâmple este cauzat de incapacitatea de a plăti ratele la bancă, astfel că atât Prințesa Lia, cât și fiul celor doi ar putea părăsi vila din Sectorul 2 în curând. Necazurile acestora au început odată cu mandatul de arestare al Prințului

Prințul Paul al României este căutat internațional

La momentul dispunerii arestării acestuia, soția acestuia, prințesa Lia nu a dorit să dea declarații cu privire la locul unde s-ar putea ascunde Paul al României. Cu toate astea, surse susțin că acesta s-ar ascunde în Portugalia. Sursele nu au fost încă confirmate.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Citește și: Paul, de la pseudo-prinț la fugar, cu șanse mari de-a deveni pușcăriaș

#News