Gelozie: Ilie Năstase a sunat-o obsesiv pe Ioana. Vacanță în Grecia cu prietenele și cu Ilie non-stop la telefon

Se repetă istoria?

Ilie Năstase / Foto: Cancan.ro

Ilie Năstase și Ioana Năstase, cuplul controversat al începutului de an 2021, tocmai ce s-a împăcat. Și de bine ce s-a împăcat că accesele de gelozie par să reînceapă, la aproximativ o lună de la renunțarea demarării procedurii de divorț, conform planului inițial. La momentul respectiv, Ioana părea convinsă să divorțeze de Ilie, însă între timp s-a răzgândit, realizând că acesta nu are pe nimeni altcineva care să aibă grijă de el.

Ioana, sunată non-stop de Ilie Năstase

Și cum Ilie Năstase știe cum e să fii pe punctul de a-ți pierde soția, pesemne că nu-și dorește ca lucrul acesta să se mai întâmple vreodată, așa că o ține pe Ioana în vizor, sunând-o extrem de des, atunci când ea se află în afara ariei lui de acoperire.

Mai exact, tânăra soție a lui Ilie a plecat într-o vacanță în Mykonos, Grecia cu prietenele ei și, conform Click.ro, fostul mare tenismen nu ar fi slăbit-o nicio secundă cu telefoanele, de teamă să nu fie înșelat.

„Ne-am luat o vila cu piscina, ceva mai retras, frumos. Eu, la Constanța, sunt sătulă de gălăgie, de malul marii, sunt sătulă de gălăgie, de plajă, așa că am vrut altceva. Am vrut doar relaxare și am făcut baie doar în piscină, nu am stat la mare. Am stat la relax, seara shopping, apoi la restaurante. Știm ce prețuri sunt aici, destul de piperate. O masă pentru trei persoane a costat 1700 de euro cu tot cu tips”, a spus Ioana Năstase, pentru sursa menționată anterior.

De asemenea, femeia a mai spus că la sosirea în țară a fost așteptată, la aeroport, chiar de soțul ei, Ilie Năstase.

Istoria, pe cale să se repete?

De menționat că motivul pentru care cei doi s-au aflat la un pas de a divorța, în această primăvară, a fost întocmai gelozia excesivă a lui Ilie. Fostului sportiv „i-ar fi sărit țandăra” atunci când a aflat că Ioana încă ține legătura cu fostul ei iubit, cu toate că aceasta i-a spus că între cei doi nu ar exista nimic altceva decât o relație de prietenie.

Citește și: Adela Popescu are un băiat de „nota 10”