Bianca Drăgușanu va purta trei rochii de mireasă

Rochii de mireasă „fără număr”, la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău!

Bianca Drăgușanu / foto: Instagram

După cum au promis, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea parte de o nuntă așa cum nu s-a mai văzut pe meleagurile noastre și, probabil, nici pe multe alte meleaguri. Plănuită la cel mai mic detaliu, nunta celor doi se anunță a fi una grandioasă, cu două episoade, unul în țară și unul în afara țării, pentru a putea, astfel, mulțumi pe toată lumea. Ba mai mult, Bianca Drăgușanu va avea un buchet de mireasă coborât din elicopter.

Bianca Drăgușanu vrea nu una, nici două, ci trei rochii de mireasă!

Iar dacă toate detaliile de mai sus nu v-au convins că aceasta urmează să fie o nuntă de mare angajament, aflați că Bianca Drăgușanu își dorește trei rochii de mireasă, pentru a marca fericitul eveniment din viața acesteia, informează 9am.ro.

După o viață amoroasă tumultuoasă alături de controversatul Alex Bodi, vedeta pare acum să-și fi găsit fericirea alături de Gabi Bădălău, fiul politicianului social democrat.

Cu toate că cei doi s-au chinuit să stea departe de camerele de luat vederi, acest lucru devine imposibil în momentul în care ești o persoană cunoscută. „În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă ma văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”, a spus Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, potrivit sursei citate anterior, adăugând că nu îi pasă de bârfele care circulă în mediul public, despre persoana ei.

Citește și: Gelozie: Ilie Năstase a sunat-o obsesiv pe Ioana. Vacanță în Grecia cu prietenele și cu Ilie non-stop la telefon