Bărbat obligat de instanță să îi plătească daune morale amantei

Tribunalul Caraș- Severin i-a admis femeii daune morale de 5.000 de lei

O femeie din CarașSeverin l-a dat în judecată pe un bărbat care a dezvăluit că au avut o relație extraconjugală. Ea i-a cerut daune morale de 15.000 de lei, potrivit ziare.com.

Judecătoria i-a respins femeii cererea, dar Tribunalul i-a admis parțial solicitarea, acordându-i daune morale de 5.000 de lei.

Sentința nu este definitivă. In procesul deschis la Judecătoria Caransebeș, femeia a reclamat că în decembrie 2022 bărbatul dat în judecată a mers la ea acasă, unde se afla împreună cu soțul și fiica sa. Acolo, bărbatul i-ar fi adresat injurii și acuze de infidelitate, „punând-o într-o situaţie neplăcută atât în familia din care face parte, cât şi în comunitate”.

Femeia a mai reclamat că bărbatul i-a trimis „o înregistrare care conţine aspect neadevărate, iar în localitate – la bar, la alte evenimente, a denigrat-o afirmând tot felul de lururi neadevărate”.

Bărbatul dat în judecată s-a apărat spunând că „nu este real modul în care reclamanta a prezentat faptele”. Bărbatul a spus că, în realitate, între el și femeie a existat o relaţie extraconjugală. Potrivit acestuia, în decembrie 2022, fiind acasă la femeie, l-a deranjat atitudinea acesteia. Pe acest fond a recunoscut, în faţa soţului femeii, că are o legătură extraconjugală cu ea. Judecătoria Caransebeș, unde dosarul s-a judecat în primă instanță, a respins cererea femeii, dar Tribunalul Caraș-Severin a admis în parte cererea de chemare în judecată, acordându-i femeii daune morale de 5.000 de lei. Noile proceduri pentru eliberarea pașaportului simplu temporar