Gabriela Prisăcariu revine la modelling

„Eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, revine la modelling la numai cinci săptămâni de la naștere. E drept, că și stilul de viață dinaintea momentului în care a rămas însărcinată i-a permis acesteia să ajungă foarte repede aproape de forma anterioară, suficient cât să stârnească reacții pe social media. Și nu doar reacții de apreciere, ci și multă frustrare printre alte mămici. Într-o postare făcută pe Instagram, în care a publicat un colaj de trei poze dinainte, din timpul, dar și de după naștere, Gabriela a precizat că încă nu încape în primii pantaloni din respectivul colaj, semn că mai are ceva de lucru cu sine. Ba chiar a avut și un sfat pentru acele persoane care își varsă veninul la fiecare postare a fotomodelului.

„Tocmai am încheia primul meu job după lunga pauză, a fost interesant, nu am încăput în câteva perechi de pantaloni, rușinică. Sunt la cinci săptămâni după naștere și ce credeți și eu simt presiunea aia de vorbesc toate mămicile, cum să facem să slăbim. Ei bine, eu nu îmi permit să stau doi ani acasă cu bebelușul. Dacă stau doi ani acasă, pe urmă, gata, adio modelling. Un model nu poate să profeseze până la bătrânețe, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Mai mult, aceasta se consideră foarte mândră de sine, dar mai ales de reușita sa. „Sunt foarte mândră de mine că am început să mă mobilizez destul de bine, mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce este foarte important”, a mai spus Gabriela Prisăcariu, continuând cu un sfat pentru cele care au criticat-o în toată această perioadă. „Am o întrebarea pentru astea care vă frustrează mai nou postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa. Unfollow, e simplu, nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a concluzionat soția lui Dani Oțil.

Citește și: Gabriela lui Oțil, mult prea frumoasă pentru româncele frustrate