Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu îl atacă pe fostul soț, Pepe, și îi ia apărarea Ralucăi, mai mult, o încurajează să își trăiască viața, chiar dacă este divortață. Reacția Oanei a venit după ce Raluca a îndrăznit să facă publică, chiar dacă doar pentru câteva momente, o fotografie în care se sărută cu pasiune cu noul său iubit.

Potrivit Cancan, Oana este de partea Ralucăi, cea pe care în trecut nu a ezitat să o critice. „Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe)”, a declarat Oana pentru Cancan.

Mai mult, aceasta a ținut să îi dea și câteva sfaturi Ralucăi, cea cu care Pepe are două fetițe, și pentru care, ambii părinți au considerat că este nevoie de decență în a se etala cu noile relații.

„Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani. Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana îi dă sfaturi și lui Pepe

Fosta soție a lui Pepe consideră că dacă ești înșelat, e bine „să nu te știe tot satul”, nu să mergi la televiziuni și să te lamentezi, că viața nu se trăiește pentru presă. „În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!  Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a mărturisit „Zăvoranca”.

Citește și: Raluca Pastramă, sărut pasional cu noua cucerire