Sursa foto: Facebook/ Andreea Ibacka

Într-o postare pe o rețea de socializare, actrița Andreea Ibacka a vorbit despre viața pe care o are acum și despre responsabilitățile ce vin odată cu rolul de mamă.

Acesta a declarat că de data acesta va încerca să se bucure mai mult de „bebelușeală”, evitând pe cât posibil să se plângă de nopțile nedormite.

„Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți, primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile ș.a.m.d. pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om (în care – vezi Doamne – ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte) și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el”, a spus Andreea Ibacka, potrivit Libertatea.ro.

„Viața de mamă nu este ușoară”

Totodată, acesta a mai spus că reușește să aibă, câteodată, „o noapte mai bună”, chiar dacă asta înseamnă doar câteva ore de somn în plus. Cu toate acestea, actrița și-a acceptat rolul de mămică, precizând că are un drum de parcurs împreună.

„Cu foarte bune și câteva greutăți. Și cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă, mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan. De planul cu bucuria, de la el am pornit.”, a spus aceasta.

De asemenea, actrița a recunoscut că îi este „dor” de o noapte în care să doarmă relaxată, dar nu se plânge. Andreea a afirmat că alături de noul membru al familiei a cunoscut o „altă dimensiune a privării de somn.”

„Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și – da – mega terorist cu somnul meu e la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un ”asta e treaba mea, mama!” (mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui)… pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.”, a concluzionat Andreea Ibacka.