Horoscop azi, joi 18 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul astral principal al zilei este oferit de conjuncția Lunii cu planeta Mercur de pe zodia Taurului. Această conjunctură astrologică ne vorbește de: sensibilitate, intuitivitate, creativitate, inspirație și romantism.

BERBEC

Puteți avea parte de unele mici încurcături legate de bani! Vă mai puteți descoperi, cultiva și potența și unele talente ori abilități cumva mai artistice!

TAUR

Astrele vă arată cumva mai sensibili, romantici și visători! Veți avea parte de trăiri afective cumva mai misterioase, intense și speciale! Nu este o zi de bun augur pentru treburi pragmatice!

GEMENI

Din păcate, puteți atrage adversitatea secretă a unei femei mai în etate! Totodată, astrele vă relevă și cumva mai confuzi și turbulenți! Aveți grijă și cu sănătatea!

RAC

Vi se pot reliefa unele situații mai tensionate în relația cu prietenii! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor cam fanteziste, imposibile! Nu prea este o zi pozitivă pentru proiecte de grup!   

LEU

Veți beneficia de mai multă notorietate, și poate chiar și de popularitate! Puteți comunica cumva mai dificil cu șefii! Nu este o zi potrivită pentru mari schimbări profesionale!

FECIOARĂ

Puteți primi o veste mai curioasă despre sau de la o femeie de la mare depărtare! Nu aveți parte de o zi fastă pentru studiu, examinări ori călătorii mai lungi!

BALANȚĂ

Încercați să vă echilibrați bugetul și evitați, pe cât puteți, împrumuturile! Din nefericire, aveți parte și de un risc mai semnificativ de incidente sau accidente, mai ales de circulație, așadar fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Astrele vă relevă o zi tandră și încântătoare în viața de cuplu! Din păcate, nu aveți însă o zi oportună pentru afaceri, negocieri și chestiuni ce țin de lege!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate, legate mai ales de sistemul respirator și cel digestiv! Fiți mai atenți în relația cu o colegă mai matură de la job!

CAPRICORN

Aștrii zilei vă preconizează o zi foarte plăcută și satisfăcătoare în viața romantică! Totodată, veți fi și ceva mai populari, admirabili și carismatici!

VĂRSĂTOR

Vi se pot releva unele mici dificultăți în relația cu o femeie mai matură din familie! Nu este o zi de bun augur pentru schimbări majore în plan domestic!

PEȘTI

Veți comunica într-un mod mai sensibil, delicat și fermecător! Puteți primi și o veste mai confuză de la o femeie mai în vârstă! Nu este o zi potrivită pentru testări!

Horoscop HashtagNews