Horoscop azi, sâmbătă 24 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul celest esențial al zilei este oferit de conjuncția Lunii cu planeta Venus de pe zodia Capricornului. Această fermecătoare poziționare astrologică ne vorbește de: amiabilitate, gingășie, delicatețe, eleganță, diplomație, armonie și fericire. Așadar, per total, astrele ne relevă o zi a dragostei, a reușitei, a bunei înțelegeri, a satisfacțiilor și a armoniei.

BERBEC

Puteți obține un succes profesional minunat! Vă veți bucura de susținerea și de simpatia șefilor. Totodată, astrele vă arată și foarte bine văzuți în societate!

TAUR

Aveți parte de o zi splendidă pentru călătorii mai lungi! Totodată, astrele vă mai arată și cumva mai sensibili, umaniști și culți în idei și în judecată. Puteți primi și o veste mai importantă despre sau de la o femeie de pe îndepărtate meleaguri!

GEMENI

Astrele vă relevă un potențial mic ajutor financiar! Totodată, veți avea parte și de o zi intensă și pasională sub raport sentimental! Vi se mai arată și o protecție împotriva riscurilor de accidentări!

RAC

În viața maritală veți resimți foarte multă dragoste, tandrețe și împlinire sufletească! Totodată, este o zi destul de fastă și pentru mici afaceri și tranzacții.

LEU

Puteți resimți o ameliorare semnificativă în planul sănătății! Raporturile cu colegele de la job vor fi înțelegătoare și armonioase. Este o zi bună și pentru treburi gospodărești.

FECIOARĂ

Vi se preconizează o zi încântătoare în dragoste, în amor. Aveți parte de o zi excelentă pentru petreceri, distracție și alte ipostaze recreative și relaxante.

BALANȚĂ

Raporturile cu femeile din familie vor fi excelente! Aveți parte și de o zi fastă pentru a demara mari schimbări estetice ce țin de casă. Veți resimți și o dispoziție emoțională cumva mai plăcută, echilibrată.

SCORPION

Veți comunica într-un mod mai gentil, delicat și mieros! Puteți primi și o veste chiar bună despre sau de la o femeie. Relațiile generale cu anturajul vor fi pozitive și armonioase.

SĂGETĂTOR

Astrele vă relevă niște câștiguri bănești frumușele! Totodată, în această zi vă mai puteți descoperi și cultiva și unele talente sau abilități de ordin sensibil sau estetic.

CAPRICORN

Veți fi mult mai voioși, simpatici și radianți! Veți atrage energii și evenimente foarte pozitive asupra dumneavoastră! Astfel, veți avea parte de succes pe mai toate planurile!

VĂRSĂTOR

Puteți beneficia de suportul forte, dar cumva mai discret, al unei femei de bine! Totodată, vi se mai relevă și o deosebită remediere în planul general al sănătății!

PEȘTI

Vi se preconizează o zi optimă pentru activități sociale și de grup. Mai puteți câștiga și prietenia sau chiar patronajul unei femei foarte frumoase, delicate și calme.

Horoscop HashtagNews