Horoscop azi, sâmbătă 30 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este efectuat de cuadratura lui Venus de pe Leu cu Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astral ne vorbește de: instabilitate, stranietate, infidelitate, vulgaritate, inconstanță, excentricitate, iritabilitate, radicalism și iresponsabilitate.

BERBEC

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Vi se mai poate ivi și o surpriză cam neplăcută când vine vorba de bani, de resurse!

TAUR

Puteți întâmpina unele probleme mai semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi fastă nici pentru schimbări de ordin estetic în casă. Mai puteți reliefa și un comportament ușor cam excentric și răzvrătit!

GEMENI

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare. Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante! Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri cumva mai stranii!

LEU

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili! Vi se mai pot reliefa și unele turbulențe profesionale neașteptate!

FECIOARĂ

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Grijă mare și la drumuri mai lungi!

BALANȚĂ

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! Aveți și un risc ceva mai înalt de accidente, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Puteți atrage adversitatea unei femei mai tinere cu un statut social excelent! Vi se mai poate reliefa și un conflict spontan în viața maritală! Nu este o zi pozitivă nici pentru afaceri și tranzacții majore!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Mai puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Grijă și cu sănătatea!

CAPRICORN

Astrele vă relevă cumva mai dedați patimilor și pasiunilor romantice! Totodată, vi se mai pot arăta și unele pericole neprevăzute legate chiar și de proprii copii!

VĂRSĂTOR

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și fluctuantă în viața de cuplu, maritală! Vi se mai poate reliefa și un necaz legat de mediul fizic al casei!

PEȘTI

Fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără! Nu aveți o zi fastă nici pentru călătorii!

Horoscop HashtagNews