Celebritățile și copiii acestora. Asemănări izbitoare

Cât de mult seamănă vedetele cu copiii lor?

Clint Eastwood și fiul său, Scott Eastwood / Foto: Historic Talk

Cât de bine seamănă celebritățile cu copiii acestora? Urmază să vedem în lista pe care am pregătit-o mai jos! În antetul articolului îl puteți vedea, spre exemplu, pe marele Clint Eastwood alături de fiul său, la aceeași vârstă – pentru o mai bună comparație a genelor care s-au transmis corespunzător, se pare, de la tată la fiu!

Celebritățile și copiii acestora

John Lennon și Sean Lennon

Sean Lennon, fiul regretatului John Lennon și al lui Yoko Ono urmează calea tatălui! Sean activează, de asemenea, în industria muzicală și, din câte se poate observa, îi aduce zilnic un omagiu tatălui său, păstrându-i stilul iconic: ochelarii cu ramă rotundă.

Patrick Swayze și Jason Whittle

Patrick Swayze a fost iubit de mulți și, deopotrivă, regretat atunci când a murit. Fiul său pare să-i semene într-o oarecare măsură, cel puțin din punct de vedere fizic. În fotografii, ambii sunt potretizați la vârsta de 40 ani și un pic.

Angelina Jolie și tatău său, actorul John Voigth

Iubit în anii ’60-’70, actorul John Voight este tatăl fenomenului internațional, Angelina Jolie. Cu toate astea, actrița nu ține legătura cu tatăl ei.

Tom Hanks și Colin Hanks 

Cam cât de bine seamănă fiul lui Tom Hanks cu acesta? Noi credem că foarte bine! În mod sigur, cea mai mare asemănare din această listă atinge apogeul în cazul celor doi!

Jerry Stiller și fiul său, Ben Stiller

Jerry Stiller a fost, la vremea lui, unul dintre cei mai apreciați actori americani de comedie, bifând, de asemenea, un rol memorabil în fenomenul sitcom-urilor americane, Seinfeld, unde a jucat rolul tatălui lui George Costanza. Ben Stiller i-a călcat pe urme, atingând, la rândul lui, celebritatea, în industria cinematografiei comice.

Ducesa Kate Middleton și prințesa Charlotte

Kate Middleton este membră a Familiei Regale a Marii Britanii, fiind căsătorită cu Prințul William, succesorul la tron. Fiica lor, prințesa Charlotte, pare o copie fidelă a mamei sale, la aceeași vârstă.

Meryl Steep și fiica ei, Mamie Gummer

Meryl Streep este considerată a fi una dintre cele mai bune actrițe ale tuturor timpurilor. Rolurile memorabile și versatile au transformat-o pe aceasta dintr-o simplă actriță de Hollywood într-un nume cunoscut și iubit la nivel internațional. Fiica ei, de asemenea actriță, nu a reușit, însă să atingă succesul mamei sale.

Goldie Hawn și Kate Hudson

Dacă Goldie Hawn făcea senzație în anii ’70-’80, fiica sa, Kate Hudson, pare să-i fi călcat pe urme, cu toate că nu a reușit niciodată să atingă faima mamei sale, este pe-aproape.

Stephen Tyler și Liv Tyler

Cine nu îl știe pe solistul trupei Aerosmith? Cu siguranță că există puțini oameni care să nu fi ascultat, măcar odată, una dintre melodiile acestuia. Fiica sa, Liv Tyler, este, de asemenea, cunoscută, însă nu pentru muzică, ci pentru cariera sa actoricească.

Concluzia? Celebritățile rămân celebrități! Iar în multe dintre cazuri, copiii acestora „nu sar departe de trunchi”.

Citește și: Animal Society, liantul dintre animalele nimănui și inimile bipezilor, revine în Galați