Cât câștigă Adrian Minune la o cântare?

Vica Blochina l-a dat de gol și apoi s-a răzgândit!

V-ați întrebat vreodată cam cât câștigă manelistul Adrian Minune pentru o singură cântare? În cazul în care vreți să vă faceți sânge rău, noi avem soluția, dar și răspunsul! Iată că, în sfârșit, expresia „fără număr” capătă contur, pentru că tocmai am aflat care este cea mai mare sumă câștigată vreodată de artist, la o singură cântare.

Până să dezvăluim suma, haideți să vă povestim, însă, cam cât i se lipește, în România, lui Adrian Minune pe frunte, pentru dedicații.

Umblă vorba prin târg că aseară ar fi avut loc o mare petrecere în Snagov, unde s-ar fi strâns toată crema bogaților din România. Printre ei, și Vica Blochina, cea care a filmat momentul în care sărbătoritul îi dădea lui Adrian Minune suma de 700 lei, pentru o singură dedicație! Ulterior, filmarea a fot blocată! Însă nu suficient de repede, întrucât Cancan.ro a apucat să imortalizeze momentul, însă și să numere banii pe care Adrian Minune i-a primit.

Cea mai mare sumă câștigată, vreodată, de Adrian Minune, dintr-un „foc”

Potrivit relatărilor cântărețului, cea mai mare sumă de bani pe care a câștigat-o dintr-un „foc” a fost de 60.000 de dolari, la o cântare din Statele Unite ale Americii, petrecută, la propriu și la figurat, în 2002.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari. Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”, a declarat manelistul, potrivit sursei citate anterior.

Cu siguranță că există și alte sume impresionante câștigate de acesta!

Citește și: Celebritățile și copiii acestora. Asemănări izbitoare