Rapperul David Jolicoeur a murit la vârsta de 54 de ani

El a fondat trupa De La Soul

David Jolicoeur, membru fondator al celebrului trio hip-hop De La Soul, a murit la vârsta de 54 de ani. Cauza morții rapperului David Jolicoeur nu a fost precizată. Cel care purta numele de scenă Trugoy the Dove a vorbit anterior în mod public despre insuficiența cardiacă de care suferea de mai mulți ani, potrivit gandul.ro.

Jolicoeur a cofondat legendarul trio alături de Posdnuos (Kevin Mercer) și Maseo (Vincent Lamont Mason Jr.). Grupul a revoluționat hip-hop-ul sfârșitului anilor 1980 și începutul anilor 1990, fiind omagiat chiar săptămâna trecută la Premiile Grammy de la Los Angeles.

B Real, un rapper din celebrul grup Cypress Hill, l-a descris, pe Twitter, pe Jolicoeur ca fiind o „legendă a muzicii și culturii hip-hop”. Luna trecută, albumele clasice ale grupului au fost puse la dispoziție pentru streaming online. Primele 6 discuri ale lui De La Soul vor fi lansate în premieră pe serviciile de streaming digital pe 3 martie 2023. 3 Feet High and Rising, albumul de debut din 1989, a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard al albumelor R&B/hip-hop și figurează pe listele cu cele mai bune albume din toate timpurile. Acesta a inclus hiturile The Magic Number și Me, Myself and I.

3 Feet High and Rising, care a fost albumul lor de debut în 1989, a ajuns pe primul loc în topul Billboard al albumelor R&B/hip-hop și apare adesea pe listele cu cele mai bune albume din toate timpurile.

Acesta a inclus hiturile The Magic Number și Me, Myself and I. Tradus din engleză-David Jude, cunoscut și sub numele de scenă Trugoy the Dove și Dave, a fost un rapper american, producător și o treime din grupul hip hop De La Soul. Jolicoeur a fost și membru al colectivului Spitkicker. A fost recunoscut pe scară largă pentru rap-ul său în al doilea vers al piesei Gorillaz „Feel Good Inc”.

ANAF a început executarea silită a mai multor fermieri care au primit subvenții ilegale