Accident violent între două camionete, pe un drum din Brăila

Traficul a fost blocat total, o victimă fiind preluată de elicopterul SMURD

SMURD
SMURD

Imagini de groază, îpe un drum din Brăila, în urma unui cumplit accident rutier. Două persoane au rămas încarcerate, după ce camioanele în care se aflau s-au ciocnit violent, potrivit observatornews.ro.

Impactul teribil s-a produs DN 2B, în localitatea Surdila-Greci. Potrivit IPJ Brăila, sunt două persoane încarcerate.

„La data de 15 aprilie a.c., la ora 12:28, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, a avut loc un accident rutier între două autoutilitare, cu două persoane încarcerate. La fața locului intervin polițiștii, pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila cu doua ASAS, echipaje SMURD, un echipaj descarcerare și o ambulanță SAJ. Una dintre victime va fi preluată de elicopterul SMURD. Trafic blocat în totalitate, deviat pe rute ocolitoare doar pentru autoturisme”, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Traficul rutier este blocat în totalitate, fiind deviat pe rute ocolitoare doar pentru autoturisme. Conform poliţiştilor, se pare că vinovat de producerea accidentului este unul dintre cei doi şoferi, care a pătruns cu autoutilitara pe contrasens.

„Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2B, dinspre Buzău către Brăila, ar fi pătruns pe contrasens și a lovit frontal o alta autoutilitară care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 37 de ani, din București. În urma evenimentului cei doi șoferi au fost încarcerați, cel de 25 de ani fiind transportat cu ambulanța la spital, iar celalalt a fost preluat de elicopterul SMURD.

„Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2B, dinspre Buzău către Brăila, ar fi pătruns pe contrasens și a lovit frontal o alta autoutilitară care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 37 de ani, din București. În urma evenimentului cei doi șoferi au fost încarcerați, cel de 25 de ani fiind transportat cu ambulanța la spital, iar celalalt a fost preluat de elicopterul SMURD. În cauză continuă cercetările într un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai informat IPJ Brăila.

Percheziții în Satu Mare după sesizările privind moartea a 350 de familii de albine din cauza pesticidelor