Sunt încă lucruri neștiute despre Mihaela Rădulescu: sunt vânătăi care nu se șterg, deși anii trec. Deși s-a mai scris despre, mulți ar trebui să se axeze și pe traumele din copilărie ale persoanelor publice, și mai puțin pe aspectul fizic, numărul de operații estetice sau partenerii de viață.

Există profesii la care mulți artiști au visat și există talente uitate. Dar, la fel de bine, există și o traumă despre care puțini au curajul să vorbească. Sau mai multe traume.

”Dacă le fac o vină părinților mei, e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a mărturisit Mihaela Radulescu într-un interviu acordat în 2008 pentru ”Profesioniștii”, emisiune realizată de Eugenia Vodă.

Cu toate acestea, profesoara de gimnastică a vrut să-i decidă viitorul Mihaelei. Cu vânătăi, cu antrenamente și cu traume. Aceasta a fost cea care a îndrumat-o pe Mihaela Rădulescu până în clasa XI-a, când vedeta a decis să renunțe la gimnastică pentru a se concentra asupra examenelor de bacalaureat și facultate.

Nu contează dacă ai încredere în tine, dacă ești o fire sportivă sau o luptătoare, în momentul în care primești o palmă. Sau, în cazul Mihaelei Rădulescu, mai multe. În copilărie, a ales să facă gimastică ritmică și, conform mărturisirilor dintr-un interviu, antrenamentele nu erau lipsite de bătăi.

La vârsta de 5 ani, când a început antrenamentele, Mihaela a fost îndrumată de Georgeta Donici, și susține că ar fi fost lovită dacă exercițiile nu erau executate corect. Vedeta își învinovățește părinții pentru perpetuarea comportamentului violent din sala de gimnastică.

„Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate”, a declarat Georgeta Donici.

Citește și: Cutremurele și cum ne apărăm de ele

#News