Roxana Vișniuc, dată în vileag de o firmă: a cerut ochelari de soare gratis, dar nu și-a respectat barterul

Scandal între Vișniuc și o firmă care comercializează ochelari: „Dar văd că postări faceți, totuși a trecut o lună, nu am mai pățit așa ceva până acum”

Foto: preluare BZI

Roxana Vișniuc nu își respectă înțelegerile! Cel puțin asta e concluzia care se poate trage din schimbul de mesaje dintre aceasta și o firmă care, printre altele, comercializează inclusiv ochelari de soare. Așadar, la un moment dat, vedeta ar fi trimis un mesaj firmei respective, solicitând produse gratis, în schimbul unui barter.

Roxana Vișniuc, acuzată de firma respectivă că nu și-ar fi respectat înțelegerea

Profitând de numărul mare de urmăritori pe care îl are pe Instagram, Roxana a trimis un mesaj unei firme, în care cerea să i se trimită, cu titlu gratuit, ochelari, în schimbul unui barter. Firma a acceptat propunerea Roxanei Vișniuc, întrebând-o chiar și ce modele și-ar dori să primească.

Însă cum socoteala de la firmă nu se potrivește cu cea de acasă de la Roxana Vișniuc, vedeta pare să fi uitat să-și mai onoreze partea sa de înțelegere, adică să posteze o fotografie cu ochelarii respectivi, după bunul mers al unui astfel de barter.

Văzând ce se întâmplă, sau… mai bine zis, ce NU se întâmplă, compania i-a scris din nou Roxanei, acuzând-o că i-ar fi înșelat.

„Bună ziua! Vi se pare normal după o lună de zile să nu faceți nicio postare cu ochelarii primiți cadou? Dvs. ne-ați contactat, nu noi, și ne-ați propus colaborarea. Puteați să vă cumpărați pur și simplu ochelarii , că nu sunt o avere! Mulțumim pentru seriozitate!”, a scris firma, potrivit Cancan.ro.

Din câte se poate observa din mesajele făcute publice de companie, Roxana Vișniuc ar fi încercat să se scuze, relatând că nu ar fi avut timp: mamă bolnavă și emisiune. „Dar văd că postări faceți, totuși a trecut o lună, nu am mai pățit așa ceva până acum”, a replicat reprezentantul firmei.

Citește și: A ajuns la sapă ce lemn! Ce face Mariana Moculescu pentru a supraviețui