A ajuns la sapă ce lemn! Ce face Mariana Moculescu pentru a supraviețui

S-a întors roata pentru fosta soție a lui Horia Moculescu!

Foto: preluare Cancan.ro

Plecată din România în scandal, Mariana Moculescu (53 ani) s-a întors, de curând, înapoi. Și nu oricum, ci cu coada între vine. Relația cu italianul bogat pare să nu fi fost chiar ce aștepta aceasta să fie. Așadar, proaspăt reîntoarsă pe meleaguri autohtone, fosta soție a lui Horia Moculescu s-a văzut în postura de a se angaja, ca un om obișnuit. Ba mai mult, pentru că salariile din România sunt mici, femeia își vinde pantofii și hainele, pentru a supraviețui.

Mariana Moculescu, angajată cu ajutorul unui prieten

Și adevărul este că, dacă n-ar fi avut prieteni, cine știe ce ar fi trebuit Mariana Moculesc să facă pentru a-și câștiga existența! Una umilă, după avea să afle, odată ajunsă în țară.

Dacă pe timpuri se lăuda cu un stil de viață luxos, astăzi, luxul reprezintă doar o amintire pentru fosta soție a marelui compozitor.

Mai mult, relatează Click.ro, Mariana Moculescu ar fi închiriat o garsonieră pe Calea Victoriei, semn că a renunțat la viața luxoasă, însă nu în totalitate. Obiceiurile vechi nu au moarte!

„Am o dilemă. Am haine și încălțăminte frumoase, de firmă (mărimea M și 39 la pantofi), pe care aș vrea să le vând pentru că eu port o altă mărime acum. Unii însă plătesc foarte prost, la firme, sume derizorii, e păcat să le dau așa. Unde să le vând?”, s-a interesat Mariana, pe Facebook.

Citește și: Jador, duplicitar, posesiv și gelos? Ce spune fosta lui iubită