Jador, duplicitar, posesiv și gelos? Ce spune fosta lui iubită

„Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă”

Foto: preluare cover YouTube

Potrivit declarațiior fostei iubite a lui Jador, cântărețul de manele nu ar fi chiar atât de prietenos în realitate. Cel puțin nu așa de prietenos precum ar mima în fața camerelor de luat vederi.

Ella, fost iubită a lui Jador, îl acuză pe acesta că, în realitate, ar fi total diferit față de imaginea promovată de acesta

Cu o poveste de dragoste începută la emisiunea „Puterea Dragostei”, cei doi ba s-au certat, ba s-au împăcat. Pe scurt, certurile lungi și dese, rețeta marilor insuccese. Pasiune multă dar și foarte multă lipsă de respect, potrivit declarațiilor Ellei.

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul… nu știu ce a fost la mijloc.”, a declarat Ella, la Antena Stars, citată de Cancan.ro.

Mai mult, femeia a sugerat că Jador s-ar fi comportat destul de urât cu ea, pe parcursul relației pe care aceștia au avut-o, manelistul dând dovadă de foarte multă gelozie. „Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu”, a mai spus Ella.

Citește și: Lora, deconspirată de Cove la „Vorbește lumea”