Laura Lavric, încă speriată, după ce a avut Covid

Artista trage un semnal de alarmă: virusul există!

Artista de muzică populară, Laura Lavric, a povestit, pentru Antena Stars, că ar fi fost infectată cu Covid, iar experiența ar fi traumatizat-o. Dezvoltând o formă gravă a bolii, cântăreața a mărturisit că și acum, după ce s-a vindecat, ar simți efectele bolii.

Laura Lavric a trecut printr-o formă gravă a bolii: „Virusul nu m-a ocolit”

Potrivit propriilor declarații, Laura Lavric ar fi avut Covid și, mai mult decât atât, ar fi suferit o formă gravă a bolii. Printre simptome se numără pierderea mirosului, însă și frisoane și dureri de neimaginat – „rău de moarte”, după cum s-a exprimat chiar ea.

Declarând că nu exagerează cu nimic, cântăreața în vârstă de 74 ani a mai spus, de asemenea, că cei care susțin că virusul nu există fac o mare greșeală.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul. Gustul a rămas. Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum! Nici acum nu am mirosul perfect”,  a dezvăluit Laura Lavric, la Antena Stars, citată de Click.ro.

Ba mai mult, artista a mai spus că, deși acum este vindecată, încă resimte efectele bolii, unul dintre efectele post-Covid fiind căderea în exces a părului.

Citește și: Gică Popescu și alegerea de a sta în Tribuna a II-a