Sursa foto: Facebook/ Mihai Morar

După ce a devenit o voce cunoscută în radioul românesc, Mihai Morar a cucerit și  mediul online, datorită interviurilor pe care le face cu personalități din România.

În podcastul „Fain și Simplu”, cu ocazia apropierii Paștelui, Morar a anunțat că are un invitat de seamă, mai exact pe părintele Vlad Pimen, ce are un puternic impact asupra credincioșilor din România.

Omul ce trezește România în fiecare diminieață, alături de Emma și Buzdugan, a scris pe o rețea de socializare că următorul podcast va fi unul pentru suflet.

Invitat de seamă cu ocazia Miercurii Patimilor

„Părintele Pimen Vlad, călugărul care vorbește cu florile din grădina Maicii Domnului, vă așteaptă la podcast cu har în dar”, a scris Morar.

Fiind în vizită la Muntele Sfânt, cunoscutul prezentator a trăit pentru câteva zile asemenea preoților de acolo. El a mărturisit că un părinte i-a spus o vorbă „tare faină”: „Cea mai frumoasă rugăciune este creșterea copiilor”. Să vă rugați, să vă creșteți copiii!”,  a povestit Mihai.

Invitat în ultima emisiune „La cină”, a Ioanei Năstase și Adi Hădean, omul de radio a mărturisit că cele trei fete pe care le are reprezintă cea mai mare realizare a vieții sale, precizând că doar copiii sunt singurele urme pe care le lasă în viață.

„Viața cu patru fete acasă este ca un trântor! O după-amiază acasă? Întotdeauna e ceva de făcut în casă. Mai sunt seri în care inventăm să facem ceva, Roua, cea mică, e într-o mișcare continuă. Eu nu sunt dur cu ele, sunt chiar blând. Tonul vocii, uneori, se schimbă. Nu e nevoie să ridic vocea, devin autoritar din modulația vocii”, a spus Mihai Morar, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, acesta a mai spus că el este partea blândă a parentingului, mama fiind cea care trebuie să fie mai severă. Morar a mai adăugat faptul că fetele lui trebuie să moștenească bunătatea și iubirea, într-o lume unde majoritatea sunt tot mai nefericiți și doar în goană după bani.

„Nu-mi doresc să fiu milionar, am mulți prieteni milionari mai nefericiți decât mine! S-au dus la culcare mai supărați decât mine în ultimii 20 de ani. Am plâns la ”Clifford, marele câine roșu”, am plâns la acest film pentru copii, sunt faine și simple, merg pe emoții sincere”, a conchis Mihai Morar.

Citește și: Radio ZU se întoarce la Oradea