Sursa foto: Radio ZU

În perioada 16-22 decembrie, cu sprijinul Primăriei, Radio ZU organizează o nouă ediţie a campaniei de sărbători „Orașul faptelor bune.”

Timp de șapte zile, vedetele de la Radio ZU vor realiza emisiuni dintr-o așa numită „casă de sticlă” amenajată în centrul orașului. În urmă cu doi ani, în cadrul primei ediții, pe scena din Piața Unirii au urcat vedete precum Delia, Smiley și Carla’s Dreams.

Donații de sute de mii de euro

De asemenea, în cadrul ediției din 2019 s-a strâns mai mult de o jumătate de milion de euro pentru mai multe cazuri impresionante.

În urmă cu o săptămână, Mihai Morar a anunțat că „cea mai mai frumoasă campanie de radio din România se întoarce în cel mai frumos orăşel de Crăciun din România.” De asemenea, Daniel Buzdugan a mărturisit că așteaptă să se întoarcă printre orădeni.

Radio ZU a activat din nou platforma sub sloganul „Îndeplineşte o moftă sau înscrie o poftă”, unde românii pot să înscrie cauze nobile sau să ofere ajutor și donații. Înaintea deschiderii oficiale a „Oraşului faptelor bune” DJ-ii vor alege câteva cauze pe care le vor promova online şi în emisiuni.

„Orașul faptelor bune”, din nou la Oradea

„Platforma este activă. Din acest moment poți înscrie o moftă, o poftă, un caz, o poveste pe radiozu.ro, la categoria Orașul Faptelor Bune. Din acest moment ai liber la înscris povești. Poate să fie povestea ta, poate să fie povestea unui cunoscut, poate să fie povestea unui necunoscut, pe cine vrei să ajutăm în maratonul acesta de 7 zile și 7 nopți.”, a spus Mihai Morar, în direct, pe Radio ZU, în urmă cu câteva zile.

Totodată, toate cazurile vor fi gestionate de Fundația „Mereu Aproape”, iar oamenii pot dona în două conturi bancare, unul de lei și unul de euro.

Primăria din Oradea a alocat circa 100 de mii de euro din banii publici pentru acoperirea cheltuielilor legate de sosirea și găzduirea echipei ZU. Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Anul acesta, „Orașul Faptelor Bune” a fost organizat în săptămâna de dinaintea Paștelui, mai exact în perioada 24-30 aprilie.

Denisa de la Bambi și munca din spatele succesului