Horoscop azi, sâmbătă 15 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest major al zilei este redat de cuadratura lui Venus de pe Gemeni cu Saturn de pe Pești. Acest aspect astral ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism, răceală afectivă, necazuri și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest marcaj astrologic mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, reziliență, determinare, răbdare, perseverență, înțelepciune, ponderație și stăruință.

BERBEC

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare. Din păcate, puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai mature!

TAUR

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli mai extravagante, iraționale! Există și riscul unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

GEMENI

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili! În cele ce țin de profesie vi se poate arăta un blocaj chiar destul de important!

RAC

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Nu aveți parte de o zi indicată pentru călătorii pe meleaguri străine!

LEU

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! Aveți și un risc mai înalt de accidente, deci fiți ceva mai prudenți!

FECIOARĂ

Puteți atrage adversitatea un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și mai diplomați și în relația cu șefii! În viața maritală vi se pot ivi unele divergențe chiar severe!

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! La locul de muncă vi se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

SCORPION

Astrele vă relevă cumva mai dedați patimilor și pasiunilor romantice! Nu vă lansați în mari aventuri financiare speculative! Fiți mai atenți și în relația cu proprii copii!

SĂGETĂTOR

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și fluctuantă în viața de cuplu, maritală! Vi se mai pot prezenta și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

CAPRICORN

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără! Fiți ceva mai diplomați, dar și mai pozitivi, în comunicare!

VĂRSĂTOR

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Din păcate, nu aveți o zi favorabilă pentru petreceri și distracție. Încercați să fiți ceva chibzuiți și moderați cu gestionarea bugetului!

PEȘTI

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Încercați să vă mai controlați eventualele porniri egoiste, ursuze și critice!

Horoscop HashtagNews