Nicușor Dan / Gabriela Firea

Întrucât Nicușor Dan ar fi declarat, de curând, că are de gând să implementeze biletul uni în București, Gabriela Firea nu a scăpat ocazia de a-l ironiza pe acesta, declarând că, în realitate, biletul unic ar exista deja, de aproximativ 3, potrivit fostului edil. Cu ajutorul biletului unic, bucureștenii ar avea deja oportunitatea de a călători, atât cu autobuzul, cât și cu metroul.

Firea, ironică la adresa lui Nicușor Dan

„Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista DEJA bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani, cu ajutorul caruia se poate circula si cu metroul, si cu autobuzul etc. A zis azi ca el “va implementa biletul unic imediat”.”, a declarat fostul primar al Capitalei, la adresa actualului primar Nicușor Dan.

De unde a început totul

„Fara indoiala ca o sa avem curand un bilet unic, pentru ca e logic ca lucrul asta sa se intample. A si functionat aceasta chestiune in urma cu patru sau cinci ani daca nu ma insel”, a declarat, astăzi, la Digi 24, Nicusor Dan, continuând cu: „O sa facem o analiza. Nu este aceasta principala problema a transportului public. Oricum, subventia este undeva la 80% din transport, adica doar 20% vindem bilete si abonamente. (…) Principala problema a transportului public este cantitatea, adica exista zone care nu sunt deservite suficient si faptul ca nu are un orar predictibil si faptul ca nu e eficient pentru ca cel de suprafata sta blocat in trafic. Dupa aceea, sunt si celelalte probleme, sa nu e curat, ca nu are aer conditionat si acum, in timp de pandemie nu ai garantia ca se dezinfecteaza. Ultimele sunt lucruri pe care o sa le facem foarte repede, primele sunt chestiuni mai grele, mai cu multi bani”, a conchis Nicusor Dan.

Citește și: Nicușor Dan încă are impresia că situația e ținută sub control în spitale

#News