Amendamentul pentru modernizarea CET-urilor, respins

Acesta viza alocarea a 100 de milioane de euro din bugetul de stat

Senatorul PSD, Gabriela Firea a anunțat că amendamentul depus la proiectul de buget de stat, privind alocare a 100 milioane de euro pentru mondernizarea CET-urilor a fost respins. Mai mult, aceasta a precizat că cei care au fost împotriva amendamentului sunt parlamentari USR PLUS și PNL.

Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală : alocarea sumei de 100 mil euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern si care livreaza agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetatenilor. Surpriza totala!!

Gabriela Firea, senator PSD, fostul edil al Capitalei

Guvernul de dreaptă, fără investiții

Gabriela Firea îi acuză pe cei de la guvernare că nu au făcut nicio investiție în cele 18 luni de când se află la putere.

„Parlamentarii USR-Plus si PNL au votat ÎMPOTRIVA rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a facut nimic, nicio investitie intr-un an si jumatate de guvernare! Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorala de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva IMEDIAT problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot  ÎMPOTRIVĂ!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Mai mult, aceasta consideră că USR PLUS a câștigat alegerile prin minciună, ei fiind primii care și-au încălcat promisiunile electorale.

„Îi vedeti în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor! Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare! Cine să-i mai creadă de-acum înainte?! Au dat din plin dovada demagogiei, fariseismului și lipsei de respect față de oameni! Au obținut votul prin minciună și furt iar acum au întors spatele oamenilor! Rușinos!!”, a concluzionat președintele PSD București.

Aceasta a făcut publice numele parlamentarilor USR PLUS care au respins amendamentul depus de PSD. Deputați: Cambera Oana-Alexandra, Apostol Alin-Gabriel, Benga Tudor – Vlad, Blaga Daniel-Codruţ, respectiv senatorii Postică Andrei și Trifan Raoul-Adrian.

Citește și: Gabriela Firea nu îl înțelege pe „comunistul” Cîțu