Horoscop azi, marți 13 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral central al zilei este oferit de sextilul Soarelui de pe Săgetător cu planeta Saturn de pe Vărsător. Acest aspect astrologic special ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, stăpânire de sine, prudență, competență, fidelitate, profunzime, corectitudine, precauție, înțelepciune, reziliență și stoicism.

BERBEC

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Mai puteți câștiga și prietenia unei persoane mature, apte, serioase și bine cotate în plan social!

TAUR

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Totodată, veți fi și ceva mai ambițioși și asertivi! Astrele vă mai relevă și un câștig în privința reputației.

GEMENI

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Mai puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Puteți rezolva cu succes și o chestiune mai veche ce ține de un împrumut ori de o restituire.

LEU

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Aveți o zi de succes și pentru afaceri și treburi de ordin legal.

FECIOARĂ

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili!

BALANȚĂ

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai important pentru dumneavoastră. În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Este și o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă! O persoană mai în etate din familie vă poate fi de mare ajutor!

SĂGETĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți! Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! Aveți parte și de o zi foarte constructivă în relația cu anturajul.

CAPRICORN

Aștrii zilei vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe mai curioase! Totodată, vi se mai relevă și o stabilizare fermă sub raport financiar!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Vi se mai arată și o semnificativă remediere în planul general al sănătății!

Horoscop HashtagNews