Horoscop azi, luni 17 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Rac cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astral destul de pozitiv ne expune noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate și inovativitate. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Vi se preconizează o relaționare favorabilă cu femeile din familie. Vă puteți resimți și cumva mai sensibili și nostalgici. Când discutăm de bani, e foarte probabil să obțineți un câștig bunicel neașteptat!

TAUR

Veți comunica într-un mod mai natural, deschis și elocvent. Puteți primi și o veste destul de bună! Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați, dinamici, spontani, originali și interesanți!

GEMENI

Vi se relevă o zi cu spor la bani! Totodată, vă mai puteți descoperi, rafina sau potența și unele talente de ordin sensibil sau artistic. Vi se mai relevă și o potențială remediere neprevăzută în planul sănătății.

RAC

Vă veți reliefa mai emoționali, protectivi și senini sufletește. Puteți obține și prietenia unei persoane ușor excentrice. Astrele vă mai arată și foarte visători, idealiști și originali.

LEU

Aștrii zilei vă prezintă mai intuitivi, spirituali și chiar și misterioși! Este o zi bună pentru a vă pune la bătaie talentele de ordin creativ! Vi se poate reliefa și o oportunitate specială de evoluție profesională!

FECIOARĂ

Puteți câștiga prietenia unei femei mai în vârstă. Vă puteți aștepta chiar și la posibilitatea unei călătorii neprevăzute anterior! Vă veți arăta și cumva mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă destul de populari și bine văzuți de către societate. Vi se mai preconizează și un bun succes în carieră! Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente cumva mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Aveți parte de o zi destul de fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste bună despre sau de la o femeie mai în etate de pe alte meleaguri. Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă!

SĂGETĂTOR

Puteți beneficia de un mic ajutor financiar, bănesc. La locul de muncă puteți întâmpina evenimente cam stranii. În planul sănătății puteți resimți o ameliorare semnificativă neașteptată.

CAPRICORN

Este o zi cu spor pentru afaceri! În viața romantică vă puteți aștepta și la unele evenimente cumva mai năstrușnice și speciale! Vă este indicat să oferiți copiilor mai multă independență și libertate.

VĂRSĂTOR

Aveți parte de indicii ceva mai bune în planul sănătății! Relațiile cu colegii de la job se vor arăta destul de pozitive. Vi se mai relevă și unele ipostaze speciale în viața familială!

PEȘTI

Veți avea parte de evenimente frumoase, delicate și gingașe în viața romantică. Este o zi cu noroc și pentru câștiguri financiare speculative. Veți comunica într-un mod mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews