Horoscop azi, vineri 17 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astral dominant al zilei este redat de conjuncția Soarelui cu planeta Saturn de pe zodia Vărsătorului. Acest unghi astrologic ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest aspect astral mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, ambiție, determinare, perseverență, vigoare și înțelepciune.

BERBEC

Se prea poate să intrați în conflict cu un prieten mai matur. Nu aveți o zi fastă pentru mari întreprinderi de ordin social, public. Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje importante.

TAUR

Din nefericire, vi se preconizează o zi chiar turbulentă în planul carierei! Nu este o zi prielnică pentru a lua decizii profesionale majore! Totodată, vi se mai relevă și o lezare când discutăm de imaginea dumnveavoastră publică.

GEMENI

Puteți primi o veste chiar neplăcută despre sau de la un bărbat mai vârstnic de la mare distanță! Nu aveți o zi favorabilă pentru călătorii în străinătate! Căutați să fiți și cât mai onești, cinstiți și echitabili!

RAC

Din păcate, vi se relevă un risc destul de înalt de accidente sau de incidente, așadar fiți ceva mai prudenți și precauți! Încercați și să nu vă îndatorați financiar prea semnificativ! Nu vă lăsați copleșiți de stări emoționale mai severe!

LEU

Vi se preconizează unele evenimente cam supărătoare în viața de cuplu! Încercați să fiți ceva mai direcți, corecți și raționali în raport cu persoana iubită! Nu aveți o zi oportună nici pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Din păcate, puteți resimți unele probleme de sănătate destul de grave. La locul de muncă puteți întâmpina unele divergențe serioase în relația cu un coleg mai matur ori doar mai vechi.

BALANȚĂ

Astrele vă preconizează o zi cumva mai dificilă în cele ce țin de dragoste, popularitate și distracție. Vi se mai pot reliefa și unele posturi cumva mai periculoase legate chiar și de proprii copii!

SCORPION

Fiți ceva mai atenți în relația cu un bărbat mai în etate din familie! Nu este o zi cu noroc pentru a vă ocupa de treburi domestice mai importante. Mai puteți resimți și o dispoziție afectivă cumva mai ursuză și mohorâtă.

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă arată cumva mai stresați, obosiți și pesimiști! Puteți comunica și într-un mod cumva mai irascibil și sever! Nu aveți parte de o zi potrivită pentru studiu și evaluări mai importante!

CAPRICORN

Puteți resimți unele blocaje și limitări însemnate sub raport bănesc, financiar! Din nefericire, vi se mai relevă și unele greutăți în a vă reliefa talentele, abilitățile și competențele la adevărata valoare a acestora!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai închistați, aspri și triști. Cam ar fi necesar să căutați să vă depășiți tendințele ursuze și negativiste, pentru a nu atrage asupra dumneavoastră unele energii cumva mai dure și ghinioniste!

PEȘTI

Un bărbat mai matur vă poate sabota pe ascuns! Fiți ceva mai atenți și când discutăm de afecțiuni cronice de sănătate! Totodată, vi se mai relevă și o stare emoțională cumva mai neașezată și fragilă.

Horoscop HashtagNews