Accident grav produs în județul Prahova

Trei mașini s-au lovit puternic

Trei persoane au fost transportate la spital după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1A, în judeţul Prahova. Potrivit ISU Prahova, accidentul s-a produs la Boldeşti-Scăeni, pe DN 1A, potrivit ziare.com.

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

”În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme şi cei 4 ocupanţi ai acestora, dintre care unul era încarcerat, însă conştient. Pompierii, odată sosiţi la locul producerii accidentului, au acţionat de îndată pentru extragerea persoanei şi predarea acesteia către echipajul TIM pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Toate persoanele implicate sunt conştiente, asistate la faţa locului”, a precizat sursa citată. Bărbatul încarcerat are 49 de ani, el fiind politraumatizat şi asistat de echipajul TIM, în timp ce un tânăr de circa 20 de ani, cu escoriaţii la membre, a fost asistat de SMURD. Alţi doi tineri, de circa 20, respectiv 17 ani, au fost asistaţi de SAJ. Trei dintre persoanele asistate au fost transportate la spital.

Bătrână care mergea la biserică, moartă după ce a fost lovită de o maşină