Cu toate că, în ciuda tuturor ghinioanelor din ultima vreme, își găsise un loc „călduț” la Curtea de Conturi, Eugen Teodorovici a renunțat la banii de la Stat, pentru a deveni fermier. Mai exact, fostul ministru de Finanțe social democrat a demisionat pentru a deveni asociat în cadrul unei ferme care crește porci, informează SpotMedia.ro.

Teodorovici vrea să demonstreze că e la fel de bun și în mediul privat

Firma pe care „a luat-o în brațe” Teodorovici este creată de Dumitru Mitel Burculescu și a fost înființată în urmă cu trei ani. Partea cea mai interesantă este că Agro Suin SRL nu a avut niciun fel de activitate în 2018 și 2019.

Probabil îl aștepta pe fostul ministru ca să îl scoată „din mocirlă”?

Teodorovici își motivează alegerea prin nevoia de a demonstra că poate să facă treabă bună inclusiv în mediul privat, demonstrație fiind destinată „celor care s-au îndoit, care sunt puțini și o fac din răutate și invidie, să le demonstrez că în privat sunt cel puțin la fel de bun cât sunt ei de buni în privat”, a spus politicianul, recomandându-le  „ca, la finalul acestui an, sau an de an, să urmărească creșterile sau cifra de afaceri pe care companiile sau compania la care voi activa, activez, nu contează, le înregistrează la finalul fiecărui an fiscal. Și apoi vor vedea dacă într-adevăr mă descurc, nu mă descurc. Eu pot paria că da”, a adăugat acesta.

Citește și: George Simion (PAUR) vrea sancționarea lui Iulian Bulai, care i-a numit „extremiști”