Ioana nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Este la vârsta la care are nevoie de ajutor”

„Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere”

Cu toate că a avut de îndurat zile grele alături de Ilie, Ioana Năstase pare să se fi răzgândit. Conform propriilor declarații, femeia nu mai are intenția de a divorța de fostul mare tenismen. Mai mult, cei doi ar fi fost chiar și într-o vacanță împreună, în ultima vreme.

Ioana Năstase: „Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț”

„Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click!.

Ioana Năstase i-a intentat lui Ilie Năstase divorț în urma cu câteva luni, după ce a fost nevoită să sune la 112, în urma unui acces de furie al soțului ei, pe fondul geloziei. Cu toate că, la vremea respectivă, Ioana jura că nu mai are de gând să continue o căsnicie abuzivă, părerea acesteia pare să se fi schimbat acum, mai ales după ce a luat în calcul vârsta înaintată a soțului ei și faptul că nu are cine să-l ajute pe acesta, neavând pe nimeni alături.

Citește și: Anamaria Prodan ar fi plătit interlopi ca s-o „altoiască” pe presupusa amantă a lui Reghecampf