Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

„Cristalul nunții” s-a spart după numai două săptămâni

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează la numai două săptămâni după ce sărbătoriseră, cu fast, a 15-a aniversare a căsătoriei, relatează SpyNews. Știrea a picat ca un trăsnet peste lumea mondenă, mai ales că la începutul lunii păreau atât de fericiți împreună, semn că nu întotdeauna fericirea afișată este și adevărată.

 „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria a decis acest lucru

Se pare că decizia de a divorța a fost luată de Anamaria Prodan, iar confirmarea acestui demers a fost făcută de Laurențiu, care a evitat să dea mai multe detalii. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik, citat de DigiSport.

Fiecare a ajuns la al doilea divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Jr., care a început, la fel ca tatăl său, o carieră în fotbal. Anamaria Prodan se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în 2007. Laurențiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divorț, după cel de Marian Pfeiffer, care s-a produs în 2008.

Iar zvonuri cu privire la divorțul dintre cei doi au tot fost de-a lungul timpului, dar infirmate de fiecare dată.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai fericiți ca oricând. Nunta de cristal i-a prins împreună