Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai fericiți ca oricând. Nunta de cristal i-a prins împreună

Cu toate că au trecut 15 ani de când s-au căsătorit, cei doi se iubesc ca în prima zi

Foto: arhivă Ana-Maria Prodan / preluare Click.ro

Cum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit, ieri, 15 ani de căsătorie, cei doi și-au dorit să marcheze evenimentul printr-o nouă ceremonie. Mai exact, „Prodanca” și „Reghe” au celebrat nunta de cristal. Iar dacă în urmă cu 15 ani se căsătoreau la Las Vegas, în data de 1 iunie 2021 cei doi au ales să rămână în țară, organizând o petrecere la Snagov. În plus, petrecerea nu a fost doar o petrecere, cei doi alegând să meargă inclusiv la biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire.

Citește și: Oana Zăvoranu câștigă procesul cu Luis Lazarus. Ce sumă primește Zăvo

Anamaria Prodan, sexy la 47 ani

Cu toate că Anamaria Prodan nu mai este chiar o „puștoaică”, reușește să-și mențină silueta chiar și la 47 ani. Același lucru poate fi spus inclusiv despre soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf care, la cei 45 ani ai săi, se ține, la rândul lui, destul de bine. Cu o rochie neagră care i-a evidențiat talia sculptată la sală, Anamaria a atras privirile celor prezenți la ceremonie. Rochia a fost complimentată de un superb buchet de bujori albi. Costumul lui „Reghe” a fost pe măsură, cei doi arătând superb împreună.

Imediat după ceremonie, Anamaria a scris un mesaj pe Instagram: „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu exista ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai fumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram, relatează Click.ro.

Citește și: Ramona Gabor știe cum să se facă „mai frumoasă”