Oana Zăvoranu câștigă procesul cu Luis Lazarus. Ce sumă primește Zăvo

Luis Lazarus trebui să îi plătească Oanei Zăvoranu o importantă sumă de bani, după ce a numit-o pe aceasta „asasină”

Foto: arhivă Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu ar putea fi catalogată ca una dintre cele mai certărețe vedete de la noi din țară. De altfel, atât de mult îi place scandalul acesteia încât, la un moment dat, nu a vorbit cu mama sa ani de-a rândul. Vinovate ar fi, relatează publicațiile de nișă, amândouă, însă. „Cu mama te înțelegeai bine până la bani”, relatează vedeta. Și vorba aia, „ce iese din pisică, șoareci prinde”. Cu toate astea, Oana Zăvoranu afirmă că nu ar fi responsabilă de moartea mamei sale, așa cum a fost acuzată de „mâna dreaptă” a Dianei Șoșoacă, Luis Lazarus, cel care a numit-o pe Zăvo „asasină”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a explicat relația cu mama sa, Mărioara

În mod evident, Oana Zăvoranu nu s-a înțeles timp de 11 ani nici cu realizatorul de televiziune, Cătălin Măruță. Cu toate astea, cei doi au ales acum să se împace, astfel că Măruță a invitat-o pe aceasta în podcastul său, unde au vorbit despre relația Oanei cu mama sa, Mărioara.

Mărioara Zăvoranu a decedat în 2015, la vârsta de 66 ani, la Spitalul Fundeni. Înainte să moară, femeia și-a chemat fiica pentru a se împaca cu aceasta. Avea să fie ultima oară când cele se întâlnesc.

Luis Lazarus vs Zăvoranca

„M-au acuzat atunci că am băgat-o în mormânt pe mama! Nici vorbă de băgat în pământ. Diagnosticul mamei când a murit a fost de insuficiență renală și septicemie. Nu a făcut accident vascular sau infarct din cauză că s-a certat cu mine înainte să moară. Nu am nimic să-mi reproșez. Am liniștea sufletească că am mers totuși la ea la spital înainte să moară. M-au chemat să vin la spital la mama să ne împăcăm. Eu am ieșit din cameră nervoasă. Ne-am certat și atunci, am aruncat lavaliera și am ieșit din cameră. S-a terminat prost. A fost ultimul moment când am văzut-o pe mama in viață. Ne-am certat atunci în direct la tv, iar la o săptămână a murit”, a povestit Oana, la podcastul lui Cătălin Măruță, citată de Click.ro.

Mai mult, cum Luis Lazarus a numit-o pe Oana Zăvoranu „asasină”, aceasta a ales să-și caute dreptatea în instanță, câștigând, ulterior, procesul: „Am câștigat chiar zilele trecute procesul cu Luis Lazarus, care m-a făcut făcut asasină. Toți ziceau atunci la moartea mamei că eu am băgat-o în pământ. L-am dat în judecată și instanța a dovedit că eu am avut dreptate. Acum Lazarus trebuie să-mi dea 15.000 de euro!”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Citește și: Cum arătau cele mai iubite vedete în copilărie